top of page
mrsmaggie_vinter.jpg

OM MRS MAGGIE

Mrs Maggie är en lokal restaurang i centrala Duved, strax väster om Åre. ­Vårt mål är att vara en mötesplats där alla känner sig välkomna – barnfamiljer, pensionärer, distansarbetare, hungriga skidåkare och bubbliga kompisgäng i en salig blandning!

Mrs Maggie öppnade hösten 2021 och drivs av Michaela Boson, tidigare restaurangchef på flera stjärnkrogar i Stockholm, bland annat inom Pontus-koncernen, Norobata och Ångbåtsbryggan.

 

Michaela är utbildad vid Grythyttan och en av initiativtagarna till tävlingen Årets Servitör. Hon har med andra ord fingertoppskänsla för service och lång erfarenhet av att ge gäster minnesvärda matupplevelser. Nu har hon tagit erfarenheter från 25 år i branschen och skapat något eget – Mrs Maggie. 

 

Sedan starten har Mrs Maggie etablerat sig som Duveds självklara mötesplats både för lokalbefolkning och turister och lockar även hungriga gäster från Åre att ta en utflykt till grannbyn Duved. 

mrsmaggie_duved_interior.jpg

Boka HELA Mrs Maggie

Behöver ni konferensrum, festlokal eller ska fira något och vill vara för er själva. Då går de bra att hyra hela Maggies eller delar. Mat dryck, fika - berätta vad ni vill ha så syr jag ihopså det passar just er.

Hör av dig på info@mrsmaggie.se

Mrs Maggie butik

Visste du att nästan allt inne på Mrs Maggie i Duved är till salu? Hållbarhet i form av återbruk av glas, porslin, inredningsgrejer är hela restaurangen byggd på. Gillar du tallriken du blir serverad mat på – köp med den hem! Det mesta är Michaelas second hand-fynd, en del är tillverkat av lokala hantverkare. Har du saker du inte vill slänga men inte harplats för hemma? Kolla med mig om jag kan återanvända dem. Återbruk är det bästa jag vet. Många av mina möbler och mitt porslin har jag fått av gäster som kommit förbi mig på vägen till ÅVC. Det tycker jag är riktigt roligt!

antique-440337_1920_edited.jpg

Vem är Mrs Maggie?

Restaurangens namn är en hyllning till Michaelas mamma Margaretha Winbergh Toll – kallad Maggie – som varit en klippa och inspiration inför öppnandet av restaurangen. Tillsammans med Maggie åkte Michaela  runt på loppisar i hela landet för att ge Mrs Maggie både själ och hjärta med hjälp av gamla ting. Hållbarhet är viktigt och det mesta av restaurangens inredning är second hand och återbruk. 

bottom of page