mrsmaggie_vinter.jpg

OM MRS MAGGIE

Mrs Maggie är ett lokalt café och restaurang i Duved, strax väster om Åre. ­Vårt mål är att vara en mötesplats där alla känner sig välkomna – barnfamiljer, pensionärer, distansarbetare, hungriga skidåkare och bubbliga kompisgäng i en salig blandning!

Mrs Maggie öppnade hösten 2021 och drivs av Michaela Boson, tidigare restaurangchef på flera stjärnkrogar i Stockholm, bland annat inom Pontus-koncernen, Norobata och Ångbåtsbryggan. Michaela är utbildad vid Grythyttan och en av initiativtagarna till tävlingen Årets Servitör. Hon har med andra ord fingertoppskänsla för service och lång erfarenhet av att ge gäster minnesvärda matupplevelser. Nu har hon tagit erfarenheter från 20 år i branschen och skapat något eget – Mrs Maggie. 

Målet och förhoppningen är att Mrs Maggie ska bli Duveds nya mötesplats både för lokalbefolkning och tursiter och att även locka hungriga gäster från Åre att ta en utflykt till grannbyn Duved. 

mrsmaggie_duved_interior.jpg

Boka Mrs Maggie

Konferensrum/chambre séparée/trevligt mötesrum:

Plats för upp till 40 personer, antingen långbord eller många små bord. 

Vi fixar allt vad gäller mat, kaffe, fika.

 

Karaoke:

Boka karaoke i Duved. Tjejerna, killarna, förfest kom och sjung!

 

Storbilds-tv:

Vll ni se något speciellt – boka och kom ett helt gäng för att titta på sport, film, idol, melodifestivalen, kör, barnkalas , vuxenkalas eller vad helst annat ni vill samlas och göra så ordnar vi det! 

Hör av dig på info@mrsmaggie.se

Mrs Maggie butik

Visste du att nästan allt inne på Mrs Maggie i Duved är till salu? Gillar du tallriken du blir serverad mat på – köp med den hem! Det mesta är Michaelas second hand-fynd, en del är tillverkat av lokala hantverkare. 

antique-440337_1920_edited.jpg

Vem är Mrs Maggie?

Restaurangens namn är en hyllning till Michaelas mamma Margaretha Winbergh Toll – oftare kallad Maggie – som varit en klippa och inspiration inför öppnandet av restaurangen. Tillsammans med Maggie har Michaela åkt runt på loppisar i hela landet för att ge Mrs Maggie både själ och hjärta med hjälp av gamla ting. Hållbarhet är viktigt och det mesta av restaurangens inredning är second hand och återbruk.