top of page

Jobba på Mrs Maggie

På Mrs Maggie är vi alltid intresserade av att höra från dig som letar jobb inom restaurang/service i Åre och Duved. Om vi inte har något jobb utannonserat på den här sidan för tillfället är du alltid välkommen att kontakta oss med en spontansökan.

 

Just nu söker vi:

 

Kock

 

Mrs Maggie restaurang och café söker kock till Duved (Åre), möjlighet till heltid och året runt-anställning finns! Välj själv om du vill jobba dagtid eller blandat dag- och kvällstid. Boende hjälper vi till att ordna om du vill.

 

Vad vi ska ha på menyn beror på vad du gillar och är grym på att göra. Det finns alltså stora möjligheter att påverka. Mrs Maggie är barn- och hundvänligt, så det hoppas vi att även du är :)

Vi söker dig som lägger ner kärlek i maten, bryr dig om ditt kök och verkligen vill vara med och skapa goda minnen för våra gäster.

 

Har du några eller flera års erfarenhet är det toppen, samtidigt tycker vi det är väldigt roligt att lära upp unga – så det är en superchans för dig som kanske inte hunnit skaffa dig så mycket erfarenhet! 

Som person hoppas vi att du är social och gillar när de blir högt tempo, samtidigt som du när de blir lugnt har en förmåga att planera framåt. 

Kom gärna och häng med en kväll eller lunch i service. Träffa oss som jobbar och se om detta är något för dig. 

Kontakta Michaela på telefon eller mejl, eller kom bara förbi om du är uppe i Åre. Att vi trivs med varandra är betydligt viktigare än ditt CV!

Kontakta oss på: info@mrsmaggie.se eller 0707 605 250

bottom of page